hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmarabirlik dijitaleşme yolunda adım attı

    Marmarabirlik dijitaleşme yolunda adım attı
    expand

    Marmarabirlik dijitaleşme yolunda adım attı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-MARMARABİRLİK ortaklarına, bayilerine ve diğer paydaşlarına daha iyi hizmet vermek için, “Marmarabirlik Mobil Uygulama Sistemi”ni ve “Ortak Kart” projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

    Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Marmarabirlik, IOS ve Android mobil uygulamaları  için tüm çalışmalar tamamlandı. Üretici ortak, bayiler ve diğer paydaşların işlemlerini telefon ve fax kullanmadan, zaman kaybına uğramadan, daha hızlı ve kolay bir şekilde birlik veya kooperatife gelmeden gerçekleştirmek amacı ile “Marmarabirlik Mobil Uygulama Sistemi” oluşturuldu. Sistem Ağustos ayı içerisinde faaliyete geçilerek, kullanıcılarının hizmetine açılacak.  Teknolojik yatırımların önemine vurgu yapan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa,“Dijitalleşme projeleri ile ortaklarımıza hizmeti daha kolay yöntemle götürmeyi, işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Değişen dünyaya adapte olabilmek için teknolojik yatırımlar kurumumuz için hayati derecede önemli hale gelmiştir” dedi.

    ORTAKLARA ELEKTRONİK ÇİPLİ KİMLİK KARTI

    Marmarabirlik, ‘Ortak Kart’ projesini de hayata geçirmek için gün sayıyor. Yeni kimlik kartları üreticilere büyük kolaylık sağlayacak ve farklı imkanlar da beraberinde getirecek. Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa’nın büyük önem verdiği ve yakından takip ettiği proje kapsamında çipli kimlik kart oluşturulacak.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow