hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mürvet Aktaş’ın anısı Uludağ Üniversitesi'nde yaşatılacak

    Mürvet Aktaş’ın anısı Uludağ Üniversitesinde yaşatılacak
    expand

    Mürvet Aktaş’ın anısı Uludağ Üniversitesi'nde yaşatılacak

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/BURSA,(DHA)-RUMELİLİ Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD), geçmiş dönem yönetim kurulu başkanı ve RUMELİSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Şahap Aktaş’ın eşi Mürvet Aktaş anısına, Uludağ Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde bir oda  yaptırdı.

    Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD), üyelerinin de katkılarıyla sosyal sorumluluk etkinliklerine devam ediyor. Kurulduğu günden beri çeşitli alanlarda önemli projelere imza atan RUMELİSİAD, Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve RUMELİSİAD Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Şahap Aktaş’ın eşi Mürvet Aktaş adına, Uludağ Üniversitesi Onkoloji Bölümü’nde bir odanın tam teşekküllü tefrişatını yaptı. RUMELİSİAD, gerçekleştirdiği bu sosyal sorumluluk faaliyeti ile geçtiğimiz yıl vefat eden Mürvet Aktaş’ın anısını yaşatacak. Açılışa RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, Yönetim Kurulu Üyeleri Ferdi Yılmaz, Ümit Okyay, Gürol Ferik, Yusuf Levent Uğurlu, Erkut Ocak ve Ali Mutlu ile kadın komisyonu üyeleri katıldı. Aktaş ailesi adına da RUMELİSİAD Geçmiş Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve mevcut dönem Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, aynı zamanda Aktaş Holding Onursal Başkanı Şahap Aktaş, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aktaş ve Aktaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Aktaş katıldı.

    “KENTİMİZE VE İNSANIMIZA KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

    Bu tarz faaliyetlerin devam edeceğini vurgulayan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, “Sosyal sorumluluk projeleri bizim için son derece önemlidir. Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan çok sevdiğimiz Mürvet Aktaş’ın anısına böylesine güzel bir projede yer almak bizleri çok mutlu etti. Bu vesileyle, Mürvet Hanım’ı da bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow