hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmangazi Belediye Başkanı Dündar'dan anlamlı ziyaret

    Osmangazi Belediye Başkanı Dündardan anlamlı ziyaret
    expand

    Osmangazi Belediye Başkanı Dündar'dan anlamlı ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil ÖZÇOBAN/BURSA,(DHA)-BURSA'nın Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yatalak durumda olan eşi ve kalp yetmezliği olan kayınvalidesine bakan böbrek hastası Azime Sırıken’i ziyaret etti.

    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hasta yatağı ve diğer ihtiyaçlarını gönderdiği Sırıken ailesinin cefakar ve fedakar gelini Azime Sırıken'i ziyaret ederek maddi ve manevi destekte bulundu. Hüdavendigar Mahallesi'nde oturan doğumlu Nazım Sırıken(79), eşi  Azime Sırıken(70) ve annesi Emine Sırıken(92) son 15 yıldır yaşadıkları sağlık sorunları nedeniyle zor günler yaşıyor. Önce 15 yıl önce Nazım Sırıken, damar tıkanıklığı nedeniyle felç geçirerek yatalak oldu. Ardından annesi kalp yetmezliği nedeniyle yüzde 60 engelli raporu aldı. Hem yatalak eşine hem de kalp yetmezliği nedeniyle ciddi sorun yaşayan ve daha bir hafta önce yoğun bakımdan çıkan kayınvalidesine bakan Azime Sırıken, yüksek tansiyon nedeniyle bir böbreğini kaybetti. Ancak Azime Sırıken tüm zorluklara rağmen yılmadı ve hem eşine, hem kayınvalidesine hem de kendine bakmayı sürdürdü.

    Osmangazi Belediyesi'nin örnek çalışmalarından olan Belediyem Benimle ekiplerinin tespitinin ardından Başkan Mustafa Dündar, hemen Sırıken ailesinin hasta yatağı, hasta malzemeleri, diğer ihtiyaçlarını gönderdi.

    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu kez de yanına muhtar ve AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez’i alarak Sırıken ailesinin evlerini ziyaret etti. Azime Sırıken'e moral veren başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin tüm imkanları ile her zaman her türlü desteğe hazır olduğunu söyledi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow