hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Osmangazi Belediyesi ekiplerinin Kurban Bayramı mesaisi

    Osmangazi Belediyesi ekiplerinin Kurban Bayramı mesaisi
    expand

    Osmangazi Belediyesi ekiplerinin Kurban Bayramı mesaisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) - BURSA'da Osmangazi Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde kurban satış alanı olarak belirlenen noktaların temizlik çalışmalarını tamamladı. 

    Hijyenik ortamda hayvanlarını kesmelerini sağlamak amacıyla kurban satış yerleri kuran Osmangazi Belediyesi, bayramın ilk gününden itibaren temizlik çalışmalarına aralıksız devam etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bayram süresince kurban kesim alanı olarak belirlenen 22 farklı noktada anlık müdahalelerde bulunarak kötü kokuların önüne geçti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Veysel Karani ve Geçit mahallelerinde kurulan kurban satış yerlerinde çevre kirliliği yaşanmaması için atıkları kepçelerle toplayarak alandan uzaklaştırdı. Bayram boyunca 917 personelle yoğun mesai harcayan Osmangazi Belediyesi, 97 çöp kamyonu, 13 kamyon, 24 kamyonet, 22 motosiklet, 9 süpürme aracı, 4 su tankeri, 2 yol yıkama, 2 konteyner yıkama, 1 kazıcı yükleyici olmak üzere toplam 174 araç ile kurban satış yerlerini günlük yaşama uygun hale getirdi.

    Yürütülen koordineli çalışma ile Kurban Bayramı’nı huzurlu bir şekilde geçirdiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Bizler, her bayram olduğu gibi bu bayram da vatandaşlarımız için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Ekiplerimiz yoğun mesai harcayarak, kesim yerlerini çevre ve toplum sağlığını olumsuz etkileyecek durumlardan arındırdı. Özveriyle çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Allah herkesin duasını ve kurbanını kabul etsin” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow