hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Özkan, dur durak bilmiyor

    Özkan, dur durak bilmiyor
    expand

    Özkan, dur durak bilmiyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yasin KESKİN/KARACABEY,(Bursa),(DHA)-BURSA Karacabey’in dört bir yanında yoğun çalışmalar yürüten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘mobil başkan’ unvanıyla ilçe halkıyla sık sık bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaretlerde notlarını bizzat alan Özkan, daire müdürleri ve meclis üyeleriyle de talepleri yerinde inceliyor.

     “Mobil Başkan Ali Özkan" sloganı ile yola çıkan ve 'oturan değil, sorunları yerinde çözen başkan' olacağını her fırsatta dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin dört bir yanında vatandaş buluşmalarını sürdürüyor.

    Göreve geldiğigünden bu yana, 'Halil İbrahim Sofrası' buluşmaları ile her hafta farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Özkan, 3D vizyonu kapsamında doğum, düğün ve defin gibi vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmayı sürdürüyor.

    Özkan, gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde, iletişimin ve ortak aklın önemini her fırsatta dile getiriyor. Özkan, 'Halil İbrahim Sofrası' kapsamında her hafta güne merkez ve kırsal mahallelerde başlıyor. Sabah namazı sonrası mahalleliyle bir araya gelen Özkan, mesai başlangıcını vatandaşlarla birlikte yapıyor.

    YOĞUN TEMPO

    Tüm bunların yanında Özkan, ilçe genelinde yaygınlaştırılması hedeflenen ve Türkiye’ye örnek olan “Başkanımla Okuyorum” projesi kapsamında da miniklerle birlikte kitap okuyarak, topluma kitap okumanın önemini anlatıyor. Özkan, okuma sonrası ise sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapmak için miniklere salçalı ekmek ikramı yapıyor. İstişare kültürüne son derece önem verdiklerini belirten Özkan, ilçenin daha da gelişip büyümesi adına 7 gün 24 saatçalışmaya devam edeceklerini söyledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow