hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sokak hayvanları için bir araya geldiler

    Sokak hayvanları için bir araya geldiler
    expand

    Sokak hayvanları için bir araya geldiler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) - BURSA’da sokak hayvanları için anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

    Üç ay önce kurulan ve hızlı bir şekilde kendisini duyuran ‘En Gözde Kadınlar’ platformunun öncülüğünde gerçekleşen kahvaltıda hayvan severler, sokak hayvanları için bir araya geldi. ‘Mamanı Al Gel’ kampanyası ile gerçekleşen organizasyonda toplanan mamalar Her Eve 1 Pati Derneği ve Orhangazi Hayvanlarla Yaşam Derneği’ne bağışlanacak. En Gözde Kadınlar platformunun kurucusu Gözde Avcı, birçok sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini belirterek, bu etkinliklerini sokak hayvanlarına adadıklarını kaydetti. Avcı, aynı zamanda sokak hayvanlarına yönelik farkındalığı artırmak istediklerini söyledi.

    Gazeteci ve sanatçı Ömür Gedik’in kurduğu HAÇİKO (Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği) de etkinliğe kaktı sundu. HAÇİKO Bursa Temsilcisi Zeynep Dimidoa, sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini ifade etti.

    Çeşitli etkinlikler ile de renklenen organizasyona kadınlar da eğlenceli vakitler geçirirken, aynı zamanda hayvanlara destek olmanın mutluluğunu yaşadı. Gözde Avcı ise, bu tarz etkinliklere devam edeceklerinin altını çizdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow