hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Techxtıle Start-Up Challenge başvuruları 31 Ekim’e kadar uzatıldı

    Techxtıle Start-Up Challenge başvuruları 31 Ekim’e kadar uzatıldı
    expand

    Techxtıle Start-Up Challenge başvuruları 31 Ekim’e kadar uzatıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA, (DHA)-BURSA Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği’nin (UTİB) tekstil ve hazır giyim sektörlerinde inovasyon kültürünü oluşturmak ve yeni fikirleri sektöre kazandırmak amacıyla başlattığı girişimcilik programı TechXtile Start-Up Challenge’da başvurular girişimcilerden gelen talep üzerine 31 Ekim tarihine kadar uzatıldı.

    UTİB Başkanı Pınar Taşdelen Engin, proje hazırlayan adayların pandemi nedeniyle hazırlık çalışmalarının aksadığını belirterek ek süre istediklerini, bunu dikkate alarak süreyi uzattıklarını söyledi.  TechXtile Start-Up Challenge’a 18 yaşını doldurmuş herkesin başvurabileceğini belirten Engin, “Vereceğimiz eğitimlerle kendisini geliştirmek isteyen, projesini melek yatırımcılar ve Start-Up geliştiricileri ile buluşturmayı amaçlayan ve geleceğini planlama hedefi olan tüm girişimcilerimizi bekliyoruz” dedi. 

    TechXtile Start-Up Challenge başvurularının tamamlanmasının ardından, eğitim ve değerlendirme süreçlerine geçilecek. Dereceye girenlerin açıklanacağı ödül töreni ise 9 Aralık 2021 günü hibrit olarak Bursa’da gerçekleştirilecek. 

    ÖDÜLLER 2 KATEGORİDE VERİLECEK

    Girişimleri henüz fikir aşamasında olan projelerin yarışacağı Fikir Aşaması Girişimci Kategorisi (Level Up), fikir aşamasını geçmiş, ticarileşme ve ölçeklenme potansiyeline sahip ürün veya hizmeti geliştirmiş girişimcilerin yarışacağı Hizmet Geliştirmiş Girişimci Kategorisi (Scale Up) olmak üzere iki kategoride verilecek. Kadın Girişimci Özel Ödülünün de verileceği programda finale kalan tüm girişimcilerin 1 yıl süresince Ventures & Mentors League CEO’su Ufuk ​Batum’un vereceği profesyonel mentorlük desteğinden faydalanabilecekler.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow