hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi" ile güvenilirliğini tescilledi

    TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi ile güvenilirliğini tescilledi
    expand

    "TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi" ile güvenilirliğini tescilledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-KORONAVİRÜS ile mücadele kapsamında sanayi kuruluşu çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığı için hazırlanan önlem paketi ile üretim yapan markalara TSE tarafından “Güvenli Üretim Belgesi” verilmeye başlandı. Çilek Mobilya da yapılan denetimler sonrasında “TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi” almaya hak kazandı.

    Dünyayı etkileyen koronavirüs salgınını önlemek ve kontrolü sağlamak için alınan önlemler her geçen gün artıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın önderliğinde TSE tarafından hazırlanan “Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu” ile çalışanların ve müşterilerin korunması hedefleniyor. Bu kapsamda şartları yerine getiren firmalar ise denetimleri geçtikten sonra TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazanıyor. Pandemi sürecinin başından bu yana üretim sahalarında, mağazalarda ve teslimat süreçlerinde Covid-19’a karşı hızla önlem alan Çilek Mobilya, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın önderliğinde TSE tarafından hazırlanan “Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu” şartlarını yerine getiren firmalar arasındaki yerini aldı. Yapılan denetimler sonrasında Güvenli üretim belgesi almaya hak kazanan firma, Covid-19’a karşı çalışanlarını ve müşterilerini güvence altına aldı.

    "GURUR VERİCİ"

    Güvenilir ve hijyenik koşullarda gerçekleşen üretimlerinin tarafsız bir kuruluş olan TSE tarafından da onaylanmasının gurur verici olduğunu dile getiren Çilek Mobilya Genel Müdürü Muzaffer Çilek, ‘‘Alınan önlemler sayesinde ürünlerimizi kullanan tüketicilerimiz olmak başta olmak üzere; çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve ziyaretçilerimizi Covid-19’a karşı güvence altına almış olmayı hedefledik. Ayrıca “Tertemiz Ürün-Hijyenik Teslim” sloganımızı TSE Güvencesi ile belgelendirerek özellikle dış pazarlarda avantaj sağlayacağımızı düşünüyorum’’ dedi.

    Süreçle ilgili bilgi veren Çilek, ‘‘Salgının başladığı ilk günden itibaren firmamızda alınan tüm önlemler, TSE’nin hazırlamış olduğu “Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu” dikkate alınarak yeniden gözden geçirildi. Eksiklerimiz tespit edilerek hazırlanan planlamaya göre gerekli aksiyonlar hızlıca alındı ve TSE tarafından yapılan denetimler ile birlikte TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi almaya hak kazandık’’ diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow