hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TÜMSİAD'dan 15 Temmuz mesajı

    TÜMSİADdan 15 Temmuz mesajı
    expand

    TÜMSİAD'dan 15 Temmuz mesajı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-TÜM Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şahintaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
    TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şahintaş, millet iradesi üzerinde tahakküm kurmak isteyen şer odaklarına karşı yine milletin ördüğü etten duvarla bir destana dönüşen 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde bir mesaj yayımladı. İbrahim Şahintaş, 15 Temmuz’un Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğinin yeniden inşa edildiği, kutlu bir zafer olduğunu belirttiği mesajında 15 Temmuz 2016 gecesinde yaşanan hain hareketlenmenin haberini alır almaz meydan, sokaklara, alanlara koşan bu 'Aziz Millet’in ülke ve bayrak sevgisinin bir kez daha dünyaya örnek olduğunu ifade etti. 
    İbrahim Şahintaş, bu zaferin şehit ve gazilerin, milletin fedakârlıkları sayesinde kazanıldığını vurgulayarak, “Aziz Milletin feraseti ve fedakârlığı ile kuşkusuz ki ülkemizin birlik ve beraberliği üzerine kast etmeye çalışanların akıbeti 15 Temmuz’da farklı olmayacaktır. O gece tüm fertleri ile tek yürek olan milletimiz Türkiye’nin gücünü dünyaya göstermiştir ve her ihanet girişiminde ve vatanına, bayrağına kasıtta göstermeye devam edecektir. Bu vesileyle Bu vesileyle, bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow