hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Türk Kızılay bağış ile Muş'a aşevi inşa edecek

    Türk Kızılay bağış ile Muşa aşevi inşa edecek
    expand

    Türk Kızılay bağış ile Muş'a aşevi inşa edecek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-TÜRK Kızılay, Bursalı iş insanın bağışıyla Muş İli merkezinde günde 5 bin kişiye sıcak yemek sağlayacak bir aşevi inşa edecek.

    Bölgedeki ihtiyaç sahiplerinin günlük sıcak yemek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulacak olan aşevi için gerekli protokol Türk Kızılay Genel Başkan Vekili Naci Yorulmaz, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Koç, Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan ve Hayırsever iş insanı arasında imzalandı. İş insanının desteği ile Muş İli merkezine bir aşevi kuruluyor. Muş İli merkezinde en az 500 metrekarelik kapalı alana kurulacak olan aşevi sayesinde günde 5 bin kişiye sıcak yemek sağlanacak. Yaklaşık 2 milyon TL’ye mal olacak olan projenin önümüzdeki iki yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

    Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan gücünü bağışçılarından alan Türk Kızılay’ın merhamet eli sayesinde yalnızca Türkiye’de değil dünyanın birçok köşesinde ihtiyaç sahiplerine umut olunduğunu belirtti. İyilik hareketine destek vererek, her gün binlerce kişinin hayır duasına vesile olacak bu güzel ve anlamlı bağış için iş insanına teşekkür eden Davut Gürkan, hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasındaki köprüyü en doğru şekilde kurmaya devam edeceklerini belirtti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow