hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Türkiye okuyor' etkinliği ilgi gördü

    Türkiye okuyor etkinliği ilgi gördü
    expand

    'Türkiye okuyor' etkinliği ilgi gördü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BKM Kitabevi tarafından düzenlenen “Türkiye okuyor” etkinliğinin büyük ilgi gördüğünü belirten Yönetim Kurulu Başkanı Kutbettin Bingölbalı, “İnsanlar bu tatili fırsat bilerek boş zamanlarını kendileri ve toplumumuz için en yararlı aktivitelerden biri olan kitap okuma ile değerlendiriyor” dedi.

    Bursa’da faaliyet gösteren BKM Kitabevi’nin sosyal sorumluluk projesi ‘#türkiyeokuyor’, kitapseverler tarafından yoğun ilgi gördü. Özellikle koronavirüs salgınının ardından zamanlarını evde geçiren vatandaşların artmasıyla, kitap satışları da arttı. Kitapseverler,  #türkiyeokuyor ve #evdekalkitaplakal etkinliği ile her gün okudukları kitapların fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, etkinliğe katılıyor. 5-15 Nisan tarihleri arasında süren etkinliğe katılanlar, 10 gün boyunca her gün yapılacak çekilişle bkmkitap.com'da geçerli 100, 75 ve 50 TL değerinde olmak üzere 3 kişiye hediye çeki kazanıyor. Ayrıca etkinlik boyunca paylaşılan fotoğraflardan seçilen 100 fotoğraf , 20-30 Nisan tarihlerinde sanal kitap fotoğrafları sergisinde paylaşılacak ve oylama sonucunda seçilen 3 fotoğrafa çeşitli ödüller de verilecek.

     “NİSAN AYINDA KİTAPLARIMIZDA EKSTRA İNDİRİMLERİMLER OLACAK”

    Etkinliğin koronavirüs salgını sonrası zamanlarını evde geçiren öğrenciler ve aileler için en doğru seçeneklerden biri olduğunu belirten BKM Kitap Yönetim Kurulu Başkanı Kutbettin Bingölbalı, “Öğrencilerimiz ve yetişkinler bu tatili fırsat bilerek boş zamanlarını kendileri ve toplumumuz için en yararlı aktivitelerden biri olan kitap okuma ile değerlendirebilirler, dünya ve ülke olarak zor bir dönemden geçerken genellikle zaman bulamadığımız kitaplara daha çok vakit ayırabileceğiz ve ailece birlikte verimli bir etkinlik yapmış, kitaplı zamanlar geçirmiş olacağız. Biz de bkmkitap.com olarak nisan ayı sonuna kadar kargo bedava ve kapıda ödeme fırsatlarının yanı sıra ekstra indirimlerimizle kitapları insanlara daha hesaplı bir şekilde sunmaya devam edeceğiz. Yeter ki insanlar vakitlerini kitaplarla değerlendirmek istesinler” dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow