hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz'dan ev ziyaretleri

    Yıldırım Belediye Başkanı Yılmazdan ev ziyaretleri
    expand

    Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz'dan ev ziyaretleri

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Derya EVREN/BURSA,(DHA)-BURSA’da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, aile ziyaretleri kapsamında iki eve ziyarete giderek, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, aile ziyaretleri kapsamında Sonkaya ve Şişman ailelerinin evine gitti. İlk durağı Yavuzselim Mahallesi’nde ikamet eden, kas hastası 17 yaşındaki Muhammed ve 15 yaşındaki Burak Sonkaya kardeşler olan Başkan Yılmaz, aile fertleriyle uzun süre sohbet etti. Aile sakinleri de evlerinde ağırlamaktan dolayı mutluluk duydukları Başkan Yılmaz’a kendilerine vakit ayırıp dertlerini dinlediği için teşekkür etti.

    ‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’

    Engelli evlatlarını fedakarca yetiştiren anne ve babaların büyük bir özveri gösterdiklerini kaydeden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Aile içerisinde anne-babaların engelli evlatlarıyla birbirine olan bağlılıkları bize, hayata yeniden sımsıkı sarılmamız, mutlu olmamız için ne kadar fazla neden olduğu gösteriyor. İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın engelsiz bir hayat sürmesini sağlamak için büyük gayret gösteriyoruz. Kendilerini evlerinde ziyaret ederek onlarla sohbet ediyor, özel günlerinde yanlarında bulunarak yalnız olmadıklarını gösteriyoruz. Bizlerin şehr-ül emin yani şehrin idarecisi olarak sizlerin önüne çıkacak engelleri kaldırmak gibi sorumluluklarımız var. Bu noktada sizler için yapabileceğimiz bir şey varsa her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Rabbim sizlere hayırlı, uzun ömürler versin” diye konuştu.

    ‘YAŞLILARIMIZ BİZİM DEĞERİMİZ’

    Başkan Yılmaz’ın sonraki durağı ise 74 yaşındaki Hayrettin ile 68 yaşındaki Güler Şişman çifti oldu. Karşılarında Başkan Oktay Yılmaz’ı gören Şişman çifti şaşkınlıklarını ve mutluluklarını gizleyemezken, kendilerini unutmayan Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Şişman Ailesi ile yakından ilgilenerek onların dertlerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Oktay Yılmaz ise güler yüzlü ve sıcak misafirperverliklerinden dolayı Şişman çiftine teşekkür etti. Ülke ve millet için ömürlerini vakfeden yaşlılara her şeyden önce bir vefa borcu olduklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizler büyüklerimize saygıda ve sevgide kusur etmemeyi medeniyetimizin öğretilerinden edindik. Başımızın tacı büyüklerimizin bizlere olan emeğinin karşılığını vermek için ne yapsak az. Bu yüzden bizleri bugünlerimize hazırlayan değerli büyüklerimizin hal ve hatırlarını sorduk, onların hayır dualarını aldık” ifadelerini kullandı. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow