hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Ziyafet Sofrası' tiyatro oyunu Yıldırım'da sergilendi

    Ziyafet Sofrası tiyatro oyunu Yıldırımda sergilendi
    expand

    'Ziyafet Sofrası' tiyatro oyunu Yıldırım'da sergilendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- YILDIRIM Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında başlattığı,  ‘Ziyafet Sofrası’ tiyatro gösterisi, izleyenleri kahkahaya boğdu. Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen tek perdelik tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı.

    Ramazan etkinlikleri kapsamında, önemli konukları vatandaşlarla buluşturan Yıldırım Belediyesi, ‘Ziyafet Sofrası’ tiyatro ekibini ağırladı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen oyun, "soğuk bir kış gününde Üsküdar’da yolu Hüdayi Dergâhına karnını doyurmak için gelen Ahmet ve Mehmet’in manevi bir ziyafetle karşılaşmaları ile yeni bir hayatı tanımasını" konu alıyor. Tek perdelik komedi oyununun yönetmenliğini Osman Doğan yaparken; oyuncular Yunus Emre Obut, İsmail Volkan Ceylan, İsmail Emre Biliciler ve Osman Doğan, oyun boyunca sergiledikleri performansla,  izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.
    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sanatın ve sanatçıların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Medeniyetimizin ve güzel ülkemizin fikir ile düşünce hayatına katkı yapan tüm değerlerimizi Yıldırımlı hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow