hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mudanya Belediyesi’nden eğitime destek

    Mudanya Belediyesi’nden eğitime destek
    expand

    Mudanya Belediyesi’nden eğitime destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Semih ŞAHİN/BURSA,(DHA)- BURSA’da Balabancık Kurs Merkezi okul öncesi eğitim çağında olan 3-6 yaş arasındaki çocukların hayata hazırlanması için Mudanya Belediyesi’nin desteğiyle yenilenerek, hizmete açıldı.

    Mudanya Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına ilçe genelinde sürdürdüğü “eğitime destek” zincirinin son halkası, Balabancık Mahallesi oldu. Balabancık Kurs Merkezi okul öncesi eğitim çağında olan 3-6 yaş arasındaki çocukların hayata hazırlanması için Mudanya Belediyesi’nin desteğiyle yenilenerek, hizmete açıldı. Mudanya İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Okul Öncesi Eğitim Programı kapsamında eğitim verecek merkez, çocukların gelişimine katkı sağlayacak. Balabancıklı çocuklar, program sayesinde sosyalleşmenin yanı sıra erken yaşta temel becerileri kazanacak.

    “İSTİYORUZ Kİ İLÇEMİZİN İNSANLARI MUTLU OLSUN”

    Açılışa, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal, Mudanya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Remzi Ataman, Muhtarlar Derneği Başkanı Levent Aşçı ve Balabancık Mahalle Muhtarı Ali Ceylan katıldı. Göreve geldiği günden bu yana sadece milli eğitimin değil, tüm kurumların ihtiyaçlarına yanıt verdiklerine vurgu yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İstiyoruz ki, ilçemizin insanları, mutlu, huzurlu olsun. Tabi ki böyle bir eğitim yuvasının açılması da çok önemli. Bizler için, başta bu ülkeyi kuran Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Cumhuriyet değerlerini bilen, aydınlanan ve bu aydınlık yolda yürüyen neslin, bu Cumhuriyete ilelebet sahip çıkması için yapacakları çalışmalarda, bizlerin de en ufak katkısı olduysa ne mutlu” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow