hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mudanya'da can dostları unutulmadı

    Mudanyada can dostları unutulmadı
    expand

    Mudanya'da can dostları unutulmadı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürkan DURAL/BURSA,(DHA) - BURSA'da Mudanya Belediyesi, ülke genelinde koronavirüse (Covid-19) karşı uygulanan tedbirler sürerken sokakta yaşayan can dostları da unutmadı. İlçe genelinde mama dağıtımı ile birlikte sahipsiz hayvanların sağlıklı ve korunaklı bir şekilde yaşamaları için park ve sokaklara yerleştirilen kedi ve köpek evleri de artırıldı.

    Mudanya Belediyesi,  koronavirüse (Covid-19) karşı uygulanan tedbirler sürerken tüm canlıların yaşama hakkına saygı ilkesinden hareketle, sokakta yaşayan can dostları da unutmadı. Mudanya Belediyesi Veteriner İşleri Birimi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanan restoran ve kafeteryalardan beslenen sokak hayvanlarına ilçe genelinde mama dağıtımını artırdı. Sahipsiz hayvanların sağlıklı ve korunaklı bir şekilde yaşamaları için park ve sokaklara yerleştirilen kedi ve köpek evleri de artırıldı.

    Mudanya’da her canlının yaşam alanı bulduğunu belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’da sevgi paylaştıkça çoğalır. Her birimize önemli sorumlulukların düştüğü bugünlerde kentimizdeki hiçbir canlının zarar görmemesi için çalışıyoruz. Evde kalınması uyarılarına önem vererek önemli durumlar dışında evlerinden çıkmayan hemşehrilerimizin içi rahat olsun. Mudanya’nın sahipsiz hayvanları da bizlere emanet” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow