hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mudanya'da seçmenler sandık başına gitti

    Mudanyada seçmenler sandık başına gitti
    expand

    Mudanya'da seçmenler sandık başına gitti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DHA/MUDANYA,(Bursa),(DHA)-BURSA’nın Mudanya ilçesinde binlerce seçmen, 31 Mart Yerel Seçimleri için oy kullanmak üzere sandık başına gitti.

    Bursa'nın Mudanya ilçesinde seçmenler saat 08.00’dan itibaren oy kullanma işlemine başladı. Halit Paşa Mahallesi Ziraat Caddesi üzerinde bulunan İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu’nda 31 Mart Yerel Seçimleri için yoğunluk yaşandı. Okulda bulunan toplam 30 sandıkta kayıtlı oldukları mahalleye ait sandıklarda oy kullanan Mudanyalı seçmenler okul ve çevresinde büyük bir kalabalık oluşturdu.

    ENGELLİ VE YAŞLI SEÇMENLERE ÖZEL İLGİ

    İkbal-Betül Ali İhsan Çilingiroğlu Ortaokulu’na oy kullanmak için gelen engelli ve yaşlı vatandaşlar için görevli personeller özel bir ilgi gösterdi. Yaşlıların ve engellilerin oylarını sağlıklı bir şekilde kullanmalarını sağlamak için görevliler özenle çalıştı. Öte yandan oy kullanılırken meydana gelebilecek tüm olumsuzluklar için de polis ekipleri okul ve çevresinde kuş uçurtmadı. Polis ekipleri hem okul çevresinde hem de okulun içinde seçim güvenliğini ve asayişini sağladı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow