hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Kanar 6 ayda 6 bin kişiyle görüştü

    Başkan Kanar 6 ayda 6 bin kişiyle görüştü
    expand

    Başkan Kanar 6 ayda 6 bin kişiyle görüştü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayrettin GÖK/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA) – BURSA’da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, makamında ağırladığı vatandaşları tek tek dinleyerek sorunlarının çözümünü sağlıyor. 6 ayda 6 bin kişiyle görüşen Başkan Kanar, programlarının yoğun geçmesine rağmen vatandaşların sorunlarını ve önerilerini dinlerken öte yandan da sivil toplum kuruluşlarının  temsilcilerini ve vatandaşları makamında ağırlamayı sürdürüyor.

    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, mazbatasını alıp göreve başladığı 18 Nisan tarihinden bugüne kadar yaklaşık 6 bin vatandaşla görüşerek istek, sorun, görüş ve önerilerini dinledi. Mustafakemalpaşa’da ayda yaklaşık iki bin vatandaşla görüşen Belediye Başkanı Mehmet Kanar, vatandaşları randevu talep etmeksizin kabul edip dertlerini dinliyor. Yoğun programlarının yanı sıra zamanının büyük çoğunluğunu vatandaşlara ayıran Başkan Kanar, talepleri dinleyip not alarak anında ilgili birimlere ulaşmasını sağlıyor. Makam odasının kapısının vatandaşa her zaman açık olduğunu Başkan Mehmet Kanar, vatandaşlarla randevusuz görüşüp sıkıntılarını anında çözüme kavuşturmaya çalıştığını aktardı.

    HER GÜN HALK GÜNÜ 

    Geçtiğimiz dönemde belediyenin halk günü olduğunu ifade eden Başkan Kanar, bu anlayışın vatandaşa haksızlık olduğunu belirterek, kendileri için her günün "halk günü" olduğunu dile getirdi. İstek, sorun ve görüşlerin değerlendirilmesi noktasında tüm birimlerin 24 saat esasına göre vatandaşların hizmetinde olduğunu söyleyen Başkan Kanar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kapımızı çalan bütün vatandaşlarımızın tek tek önerilerini dinleyip varsa sorunlarını çözüyoruz” dedi. Başkan Kanar, “Seçim sürecinde her yerde üstüne basa basa söylediğimiz halk meclisini en kısa süre de kurup, belediye, sivil toplum kuruluşları ve vatandaş işbirliği ile ilçemizi daha ileriye taşıyarak adına yaraşır bir şekilde birlik beraberlik içerisinde yöneteceğiz” diye konuştu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow