hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Karatecilerden Başkan Kanar'a ziyaret

    Karatecilerden Başkan Kanara ziyaret
    expand

    Karatecilerden Başkan Kanar'a ziyaret

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA)

    Anadolu Yıldızlar Ligi'ne katılmaya hak kazanan Mustafakemalpaşa Belediyesporlu karateciler, Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı ziyaret etti.

    Geçtiğimiz haftasonu Bursa’da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi İl Seçmeleri'nde dereceye girerek ilçeyi temsil etmeye hak kazanan sporcular turnuvalar öncesi Başkan Kanar’ın konuğu oldu. Turnuvanın birincilerini makam odasında ağırlayan Başkan Kanar, duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mustafakemalpaşa’yı temsil edecek olan karatecileri tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.

    "SPORA DESTEK SÜRECEK"

    Karatede başarıdan başarıya koşan sporcuların tüm müsabakalardan derecelerle döndüğünü belirten Başkan Mehmet Kanar, spora ve sporcuya desteklerinin süreceğini ifade etti. Başkan Kanar, “Verilen emeklerin boşa çıkmadığını katıldığımız tüm spor dallarımızda görmekteyiz. Gençlerimizin bu azmi bizleri de fazlasıyla memnun etmektedir. Onların gözlerinde gördüğümüz bu ışığın hiç sönmemesini diliyorum. Antrenörlerimize ve sporcularımıza teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

    Birçok kulübün ve sporcunun katılacağı Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları 22-23 Şubat tarihinde Çanakkale’de düzenlenecek. Mustafakemalpaşa’yı ise Belediyesporlu karateciler Muhammed Tutaş, Sudenaz Özdel ve Nur Sena Yerlikaya temsil edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow