hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa Belediyesinde giysi toplama protokolü

    Mustafakemalpaşa Belediyesinde giysi toplama protokolü
    expand

    Mustafakemalpaşa Belediyesinde giysi toplama protokolü

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA)-BURSA’da Mustafakemalpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından uygulamaya geçirilen, ‘Giysi Toplama Projesi’ için protokole imza atıldı.

    İlçede 30 farklı yerleşim noktasına yerleştirilen kumbaralar ile israfın önlenmesi hedeflenirken, ihtiyaç fazlası kullanılmayan ev ve giyim eşyaları, El Ele Sosyal Paylaşım Mağazasında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Giysi Toplama Projesi kapsamında ilçe sınırları içerisinde kullanılabilir nitelikte olan veya ihtiyaç fazlası kullanılmayan kıyafetlerin eşya sahalarına ulaştırılması için harekete geçildi. Toplayıcı firma tarafından belirli aralıklarla toplanıp geri dönüşüme kazanım sağlayıp değerlendirilen kıyafetlerin gelirleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kullanılacak.

    Proje ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Giysi kumbaralarımıza olan ilginizi unutmadık, söz verdiğimiz gibi 10 adet daha kumbara ekledik. Toplam 40 adet kumbaramız bulunmakta. Kumbaralarımız gerek belediyemiz, gerek toplayıcı firma tarafından belirli aralıklarla toplanmaya devam edecek. Paylaşma ruhunu kaybetmemiş, desteklerini esirgemeyen hemşehrilerime şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow