hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden Kadir Gecesi'ne özel program

    Mustafakemalpaşa Belediyesinden Kadir Gecesine özel program
    expand

    Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden Kadir Gecesi'ne özel program

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayrettin GÖK/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde belediye tarafından bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesi’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

    Adnan Menderes Meydanı’nda gerçekleştirilen Kadir Gecesi programına; Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Belediye Başkan Yardımcıları Fatma Kocaman ve Ersin Ekici, belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte vatandaşlar katıldı.

    Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan gecede, mevlid-i şerif ve ilahiler okunarak dualar edildi. Vatandaşların Kadir Gecesi’ni ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Belediye Başkanı Mehmet Kanar; “ Yüce kitabımızın nazil olduğu, bin aydan daha hayırlı olan bu gecede hemşerilerimizle Ramazan’ın manevi iklimini birlikte yaşadık. Bu kıymetli gecede tüm dualarımız birlik ve beraberliğimizin sürmesi, İslam dünyasında yaşanan acıların son bulması içindir. Bu bereketli günlerde şehrimizin ve ülkemizin huzurla dolmasını diliyorum ” dedi.

    Mevlid programında ayrıca katılımcılara Mustafakemalpaşa Tatlısı ikramında bulunuldu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow