hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden öğrencilere çevrimiçi sınav desteği

    Mustafakemalpaşa Belediyesinden öğrencilere çevrimiçi sınav desteği
    expand

    Mustafakemalpaşa Belediyesi'nden öğrencilere çevrimiçi sınav desteği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA)-BURSA'da Mustafakemalpaşa Belediyesi, pandemi döneminde sınavlara evlerinde hazırlanmak zorunda olan öğrencilere çevrimiçi sınav desteği sağlayacak.

    Haziran ayında yapılacak LGS ve TYT sınavları için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan eğitime destek projesiyle öğrenciler hem sınav heyecanını yenecek hem de bilgilerini test etme imkanı bulacak.

    ‘SON BAŞVURU TARİHİ 11 NİSAN’

    Mustafakemalpaşa Belediyesinin düzenleyeceği çevrimiçi sınavlarla kendilerini deneme imkanı bulacak öğrenciler, 07 - 11 Nisan tarihleri arasında https://e-sinav.mustafakemalpasa.bel.tr/ adresinde yer alan formu doldurarak kayıt olabilecek.

    ‘İLK SINAV 12 NİSAN’DA’

    8. Sınıflar için (LGS) deneme sınavı 12 Nisan’da, 12. Sınıflar için (TYT) deneme sınavı 18 Nisan tarihinde çevrimiçi ve ücretsiz olarak yapılacak.

    Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Lise ve üniversitelere hazırlanan öğrencilerin zorlu ve oldukça stresli bir süreç yaşadığını belirterek bu süreçte öğrencilerin sınav heyecanını bir nebze olsun azaltmak için çevrimiçi deneme sınavı gerçekleştiriyoruz. Öğrenci dostu uygulamalarımıza devam edeceğiz. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow