hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor

    Mustafakemalpaşa Belediyesinin yol çalışmaları sürüyor
    expand

    Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin yol çalışmaları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hatice Ayşe AĞAOĞLU/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde belediye, şehir içi trafiği rahatlatarak, yaya güvenliğini sağlamak amacıyla yol genişletme ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

    Ulaşım ağını genişletmek ve planlı yapılaşmanın önünü açmak amacıyla bugüne kadar 113 km uzunluğunda 561 adet yol çalışması gerçekleştiren Mustafakemalpaşa Belediyesi, özellikle dolmuş ve halk otobüslerinin yoğun olarak kullandığı Orman İşletme Müdürlüğü arkasındaki güzergâhın düzenlenmesi için düğmeye bastı. Orman Genel Müdürlüğü ile imzalanan protokol ve değiştirilen imar planı kapsamında, Atatürk Mahallesi Kurtuluş Sokak’taki 305 metrelik yol ile İstiklal Sokak’taki yaya kaldırımı için 6 metrelik genişletme çalışmaları başladı.

    SADİ KURTULAN YERİNDE İNCELEDİ

    Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Orman İşletme Müdürlüğü’ne doğru 8 metrelik bir yol genişletme çalışması yapılacağını, 2 metrelik kaldırım ve 375 metrelik bir duvarla da işletme ile yol sınırı oluşturulacağını söyledi. Okullar bölgesine ulaşımın sağlandığı bu güzergâhtaki sorunların kısa sürede çözüleceğini kaydeden Başkan Kurtulan ayrıca bin metrekarelik bir çocuk park alanı oluşturulacağını sözlerine ekledi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow