hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa’da ‘Kitap Günleri’ başladı

    Mustafakemalpaşa’da ‘Kitap Günleri’ başladı
    expand

    Mustafakemalpaşa’da ‘Kitap Günleri’ başladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA, (Bursa), (DHA)-BURSA’da Mustafakemalpaşa Belediyesinin bu yıl 2’ncisine ev sahipliği yaptığı ‘Kitap Günleri’, okurlara kapılarını açtı. Başta çocuklar olmak üzere her yaştan insana kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap dostlarını yazarlarla buluşturmak amacıyla düzenlenen ‘Kitap Günleri’, daha ilk günden yoğun ilgi gördü.

    Adnan Menderes Meydanı’nda düzenlenen etkinliğin açılış programına Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, AK Parti İlçe Başkanı Murat Hallaçoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, belediye başkan yardımcıları, yazarlar, okurlar ve öğrenciler katıldı.  Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Biz belediye olarak, insanımızın yaşam konforu kadar, beyin ve düşün konforunu da düşünmek zorundayız. Etkinlik günleri boyunca 25 yazarçizer ve münevverimiz şehrimizi ziyaret edecekler. Söyleşiler yapıp kitaplarını imzalayacaklar” diye konuştu.

    'Kitap Günleri’nin ilk gününde tarihçi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil okurlarıyla buluştu. Etkinlik akşamında ise Türkiye’deki dört kum sanatı sanatçısından biri olan Tarkan Köylü’nün gösterisi ilgiyle izlendi. Kitap günlerii kapsamında yapılacak etkinliklerde, 25 yazar kitaplarını imzalayacak. 31 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak olan stantlar, 09.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

    FOTOĞRAFLI

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow