hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafakemalpaşa’da Ramazan yardımları sürüyor

    Mustafakemalpaşa’da Ramazan yardımları sürüyor
    expand

    Mustafakemalpaşa’da Ramazan yardımları sürüyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gökhan ÖZHAN/BURSA, (DHA)-BURSA’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, Ramazan ayı kapsamında her gün aşevinde pişen 4 çeşit yemek engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Ayrıca ilçede kurulan çadırda, bağışlar kabul ediliyor. 
    İlçede yapılmak istenen bağışlar için, belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Adnan Menderes Meydanına kurulan çadır, hayırseverlerin bağışlarını almak için 30 gün boyunca hizmet verecek. Kuru gıda, yağ, tuz, şeker, un, kullanıma uygun kıyafetler, kullanılmamış kıyafetler, mobilya ve ev eşyası bağışının kabul edildiği çadırda, nakdi yardımlar ise kabul edilmiyor. 
    ‘KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR’
    Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Türk İslam kültürü yardımlaşma ve dayanışmanın en hissedildiği kültürlerden birisi. Mustafakemalpaşa halkı gönlü o kadar zengin bir halk ki senelerdir yaptıkları hayırlar sayesinde müdürlüğümüz ile birlikte birçok ailenin, birçok yuvanın sofralarına sıcacık iftar yemekleri götürebilmenin huzuru içerisindeyiz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir, sadece Ramazanda değil her zaman ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındayız. Hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum, sizler gibi bol gönüllü vatandaşların başkanı olmanın gururunu yaşıyorum” dedi. (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow