hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nihat Hatipoğlu konferansına yoğun ilgi

    Nihat Hatipoğlu konferansına yoğun ilgi
    expand

    Nihat Hatipoğlu konferansına yoğun ilgi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayrettin GÖK/MUSTAFAKEMALPAŞA, (Bursa), (DHA)- BURSA’da Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve İlahiyatçı Prof. Dr. NihatHatipoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı konferansa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İlçe Kapalı Spor salonunda düzenlenen konferansı dinlemeye gelen binlerce vatandaş salona sığmadı.

    Musatfakemalpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen “El-Emin” (S.A.V) Her Şey Onu Anlamak ve Anlatmak İçin” konulu konferans büyük ilgi gördü. Yoğun katılımın gerçekleştiği program televizyondan canlı yayınlanırken salon bahçesine kurulan dev ekrandan da izletildi. Konferansın sunuculuğunu üstlenen sanatçı Ahmet Kemal Bacak, “El-Emin” (S.A.V) Her Şey Onu Anlamak ve Anlatmak İçin” konferanslarının Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük organizasyon projesi olduğunu söyledi. Bacak, “Bizleri davet eden ve sizlerle buluşturan Şehr-i Emin Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a da çok teşekkür ediyoruz” dedi.

    ‘MANEVİYATA İHTİYACIMIZ VARMIŞ’

    Belediye Başkanı Mehmet Kanar, konferansa gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti, “Maşallah konser değil, neşe değil, sadece maneviyat. Demek ki maneviyata ihtiyacımız varmış” sözleriyle dile getirdi. Başkan Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa’da düzenlenen konferansın kainatın efendisi Hz. Muhammed (SAV)’in doğduğu Rebiulevvel ayı münasebetiyle gerçekleştirildiğini ifade ederek “Cuma günü idrak edeceğimiz Mevlid kandilinin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

    DUYGU YÜKLÜ ANLAR

    İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Hazreti Muhammed’in hayatını tüm yönleriyle anlatırken, duygu yüklü programda kimi katılımcılar gözyaşlarını tutamadı. Program sonunda ise Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na çiçek ve hediye takdim etti. Hatipoğlu, takdim edilen çiçeği kendisiyle öz çekim yapmaya gelen misafirlere verdi. Hatipoğlu, ayrıca fotoğraf çektirmek isteyen onlarca kişiyi de kırmayarak tek tek fotoğraf çekindi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow