hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TEMA Vakfı, Mustafakemalpaşa'da Doğa Eğitimi Kampı yaptı

    TEMA Vakfı, Mustafakemalpaşada Doğa Eğitimi Kampı yaptı
    expand

    TEMA Vakfı, Mustafakemalpaşa'da Doğa Eğitimi Kampı yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hayrettin GÖK/MUSTAFAKEMALPAŞA,(Bursa),(DHA) – BURSA’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde TEMA Vakfı tarafından düzenlenen Doğa Eğitimi Kampı 29 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında Ilgaz Dağı Milli Parkı’nda gerçekleşti.

    Eğitime, TEMA Vakfı Mustafakemalpaşa İlçe Sorumlusu Rasim Balaban’ın da aralarında yer aldığı 46 ilden 113 İl Temsilcisi, yardımcısı, ilçe ve mahalle Sorumluları, Genç TEMA’lar ve Mezun TEMA’lar katıldı.

    TEMA Vakfı Mustafakemalpaşa İlçe Sorumlusu Rasim Balaban, “Bir haftalık eğitim boyunca 22 farklı oturum, 6 atölye çalışması ve bir inceleme gezisinde, 22 hocamızın desteğiyle ekolojinin temel ilkeleri, doğa koruma ve doğa gözlemi, toprak, hava, su, mera ekosistemi, orman ekosistemi, biyolojik çeşitlilik, tarım, iklim değişikliği, savunuculuk ve çevre/sağlık konularında eğitimler verildi. Küre Dağları Milli Parkı’na gerçekleştirilen tam günlük inceleme gezisiyle öğrenilenler pekiştirildi. Doğa Eğitimi Kampımıza katılım sağlayan tüm gönüllülerimize, yürekten teşekkür ederiz,” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow