hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yunus Emre İlkokulu’nda ağaç kardeşliği

    Yunus Emre İlkokulu’nda ağaç kardeşliği
    expand

    Yunus Emre İlkokulu’nda ağaç kardeşliği

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hatice  Ayşe AĞAOĞLU/MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa),(DHA) -  TEMA Vakfı tarafından uygulanan Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında Yunus Emre İlkokulu 3/C ve 3/H sınıfı öğrencileri kızılçam tohumlarını toprakla buluşturdu.

    Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, TEMA Vakfı Sorumlusu Rasim Balaban, Okul Müdürü Mustafa Bulut ile 3/C sınıf öğretmeni Handan Yarıcı ve 3/H sınıf Öğretmeni Hülya Batar katıldı. Rasim Balaban Ağaç Kardeşliği projesi ilkokul 3. Sınıflarında TEMA Vakfı tarafından uygulanıyor. Öğrencilere saksı, tohum, gözlem kutusu ve gözlem defterleri verilerek etkinliğe katılımları sağlanıyor. Dedi. Okul Müdürü Mustafa Bulut TEMA Vakfı tarafından uygulanan Ağaç kardeşliği projesine katılan öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek proje sonunda öğrencilerimizin ağaç sevgisi, doğa bilincinin geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Dedi. Milli Eğitim müdürü Mustafa Efe bu etkinliğe katkı veren ve katılanlara teşekkür etti. Ağaç Kardeşliği projesi kapsamında yetiştirilecek fidanlar büyüdüğünde doğaya ekilecek, hepsi sizler gibi güzel fidanlar olacaklar dedi.

    Öğrencilerle birlikte tohumların toprakla buluşturulmasından sonra TEMA Vakfı tarafından her öğrenci için gönderilen katılım belgeleri verildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow