hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nilüfer Belediyesi'nden sokak hayvanları için kar mesaisi

    Nilüfer Belediyesinden sokak hayvanları için kar mesaisi
    expand

    Nilüfer Belediyesi'nden sokak hayvanları için kar mesaisi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BURSA'da Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle aç kalma tehlikesi yaşayan sokak hayvanları için seferber oldu. Ekipler beslenme odaklarının yanı sıra, kırsal alanlarda ve kentin farklı noktalarında mama dağıtımlarını artırdı.

    Nilüfer Belediyesi, sokak hayvanları için yaptığı çalışmaları kar yağışının etkisini artırmasıyla birlikte yoğunlaştırdı. Nilüfer’de belediye tarafından kentte oluşturulan 47 beslenme odağı ve 37 kedi evine düzenli olarak mama ve su bırakan ekipler, dezenfeksiyon çalışmalarını da yapıyor.
    Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, başta kırsal alanlar olmak üzere kent merkezinin de çeşitli noktalarına mama bırakıyor. Atlas, Kadriye, Korubaşı, Unçukuru, Maksempınar, Gölyazı, Ayvaköy, Yolçatı ve Akçalar Mahalleleri’ne daha sık aralıklarla giden ekipler, çeşitli noktalara mama bırakarak can dostlara destek oluyor.
    Koranavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle uzun süredir mama dağıtımlarını yoğunlaştıran Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu süreçte çalışmalarına aralıksız devam edecek.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow