hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nilüfer'de Başkan Erdem, sahneye çıkarak şarkı seslendirdi

    Nilüferde Başkan Erdem, sahneye çıkarak şarkı seslendirdi
    expand

    Nilüfer'de Başkan Erdem, sahneye çıkarak şarkı seslendirdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil ÖZÇOBAN/BURSA,(DHA) - BURSA'da Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası dün akşam BAOB Oditoryum’da gerçekleştirdiği konserle kendisine bir kez daha hayran bırakırken, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’in konser sonunda sahneye çıkarak şarkı seslendirmesi gecenin sürprizi oldu.

    Yıllardır sahne aldıkları açık hava etkinlikleri ve özel günlerdeki performanslarıyla büyük beğeni kazanan Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası, salon konserleriyle de kendisine hayran bırakıyor.  Önceki gece BAOB (Bursa Akademik Odalar Birliği) Oditoryumu’nda sahne alan orkestra “Fasl-ı Muhabbet” isimli konserin ilk bölümünde Hübeya Arun’un seslendirdiği şarkılarla oditoryumu dolduran kalabalığa müzik ziyafeti sundu. Orkestra üyeleri başarılı performansları ve renkli oyun havalarıyla hem kendileri eğlendiler, hem de izleyenleri coşturdular.

    Şef Murat Cansuyu yönetimindeki orkestranın unutulmaz bir gece yaşattığı konserin ikinci bölümü ise aralarında Nilüfer Belediyesi Roman Orkestra üyeleri ve Nilüfer Belediyesi çalışanlarının yer aldığı solistler geçidi ile devam etti.

    BAŞKAN ERDEM'İN YENİ YIL DİLEĞİ

    Gecenin sürprizi ise Başkan Turgay Erdem’in konser sonunda sahneye çıkarak şarkı söylemesi oldu. “Benzemez kimse sana” ve “Sevmekten kim usanır” isimli Türk Sanat Müziği erserlerini seslendiren Erdem, salonu dolduran izleyicilerden uzun süre alkış aldı. Kendisinden önce çıkan solistleri tebrik eden Erdem, konser sonunda izleyicilerin yeni yılını kutladı. “Yeni yılın bütün Bursalılara, Nilüferlilere sağlık, huzur, mutluluk getirmesini; ülkeme barış, kardeşlik ve bolluk getirmesini diliyorum” diyen Erdem ve gecede sahne alan tüm solistler, hep birlikte “Ağlama değmez hayat isimli” parçayı söyleyerek konseri tamamladılar.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow