hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turgay Erdem’den Atlas’a müjde

    Turgay Erdem’den Atlas’a müjde
    expand

    Turgay Erdem’den Atlas’a müjde

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Muammer İRTEM/BURSA,(DHA)- NİLÜFER Belediyesi’nin ‘Başkan Burada Projesi’ devam ediyor. Program kapsamında Atlas Mahallesi’ni ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, bölgeye konaklama ünitesi ve çok amaçlı salon yapacaklarının müjdesini verdi.

    Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Başkan Burada Projesi” kapsamında bu kez Atlas Mahallesi’ni ziyaret etti. Muhtar Mustafa Bilgiç ve vatandaşlarla bir araya gelen Erdem, talepleri dinledi. Başkan Turgay Erdem’e mahallelerine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Muhtar Mustafa Bilgiç, bağlantı yollarının iyileştirilmesi, metruk binaların yıkılması, çok amaçlı salon gibi taleplerini dile getirdi. Başkan Erdem, taleplerle ilgili konuların çözümü için talimat verdi.

    Başkan Turgay Erdem, daha sonra Atlas Köy Kadınları Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. Başkan Fatma Sevinç ve üyeleriyle görüşen Turgay Erdem, Atlas kadınlarını aktif ve özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Atlas Mahallesi’nin doğa ve kültür turizminin önemli bir durağı olduğunu belirten Başkan Turgay Erdem, “Atlas Mahallesi’ni çok önemsiyoruz. Doğa ve kültür turizminin önemli noktalarından biri olan Atlas’ta biz de üzerimize düşenleri yapmalıyız. Burada bir konaklama ünitesi ihtiyacı var. Bu yıl projelendirip yapmak istiyoruz. Kadın derneğimizin bu mekanında da çevre düzenlemesi yaparak daha düzenli ve kaliteli bir ortam oluşturacağız. Çok amaçlı salon talebini de değerlendirerek birçok ihtiyacı karşılamak istiyoruz. Bölgemizin diğer sorunlarını da çözmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

    FOTOĞRAFLI

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow