hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Tatlıoğlu'ndan duygusal veda

    Başkan Tatlıoğlundan duygusal veda
    expand

    Başkan Tatlıoğlu'ndan duygusal veda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Osman SAK/ORHANELİ(Bursa),(DHA)- 31 Mart yerel seçimleri öncesi Orhaneli Belediye Meclisi son toplantısını yaptı. Son kez meclis toplantısına başkanlık eden Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu meclis üyelerine hem teşekkür etti hem de helallik istedi. 

    Orhaneli Belediye Meclisi 31 Mart seçimleri öncesi 2014-2019  döneminin son Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis üyelerinin eksiksiz katıldığı toplantıya son kez başkanlık yapan Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu çalışmaları ve destekleri nedeniyle meclis üyelerine teşekkür etti, helallik istedi. Toplantının ardından Başkan Tatlıoğlu, Orhaneli için birlikte görev yaptığı  meclis üyelerine teşekkür yemeği verdi.  Duygusal anlara sahne olan yemekte konuşan Başkan Tatlıoğlu, “Biz bugüne kadar gerek olağan gerekse olağanüstü 15 yıl içerisinde yaklaşık 180  meclis toplantısı gerçekleştirdik. Güzel işlere, güzel projelere imza attık. " dedi. Hiçbir mahalle ya da köye ayrım yapmadan güzel hizmetler gerçekleştirmeye  gayret ettiklerini kaydeden Tatlıoğlu  "Biz her toplantımızda sizlerle birlikte en iyi ve en doğru kararlar alabilmek için çalıştık ve gayret ettik. İnanıyorum ki bunu da başardık. Bu akşam bu toplantıya ve yemeğe katılımlarınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Ben İrfan Tatlıoğlu olarak sivil hayatta da her zaman yanınızda olduğumu burada bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

    Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu yemeğe katılan meclis üyelerine teşekkür plaketi ve hediye takdim etti. Yemekte geçmiş döneme ilişkin anılarını paylaşan meclis üyeleri de her zaman Tatlıoğlu'nun yanında olduklarını belirtti.
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow