Orhaneli haberleri
Orhaneli’nde orman yangını

Osman SAK/ORHANELİ,(Bursa),(DHA)- BURSA’nın Orhaneli ilçesine bağlı Ağaçhisar Mahallesi yakınlarında çıkan orman yangınında 1,5 dönümlük arazi zarar gördü.
Yangın, ilçeye bağlı Ağaçhisar Mahallesi’nde saat 15.00 sıralarında çıktı. Orhangazi Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine olay yerine giderek 2 arazöz ile yangına müdahale etti. Ekpilerin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alındı. Yangında 1,5 dönümlük ormanlık alan zarar gördü. Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için araştırmalarını sürdürüyor.
"Yerel Haberler" kategorisi altındaki içerikler, sistem tarafından ajanslardan otomatik olarak çekilip yayına verilmektedir. Bu içerikler üzerinde cnnturk.com editörlerinin herhangi bir tasarrufu yoktur, sorumluluk ilgili ajanslardadır.