hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti

    AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatının 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti
    expand

    AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı'nın 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA) - AK Parti Orhangazi İlçe Teşkilatı'nın 7.Olağan Genel Kurul toplantısı Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. 400 delegenin tamamına yakınının katıldığı kongreye tek aday olarak giren Gökhan Ulusu, AK Parti’nin Orhangazi yeni ilçe başkanı oldu. 

    AK Parti Orhangazi 7.Olağan Genel Kurul toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyon Başkanı Efkan Ala, TBMM İnsan Hakları Komisyonu başkanı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Milletvekilleri Zafer Işık ve Ahmet Kılıç, Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, MHP ilçe başkanı Çetin İnci, CHP İlçe başkanı Ender Teke, İyi Parti ilçe başkanı İsmail Kaya, SP İlçe başkanı Yakup Yıldırım, Yeniden Refah Partisi ilçe başkan yardımcısı Abdullah Şahin, Vatan Partisi ilçe başkanı Hüseyin Ertaş, siyasi partilerin temsilcileri, STK’lar çevre il ve ilçelerden gelen AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.

    YOĞUN KATILIM

    AK Parti’nin Kapalı Spor Salonu’nda Korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralları arasında yapılan kongresinde 400 delegenin tamamına yakını kongreye katıldı. Kongrenin divan başkanlığını ise Bölge Koordinatör milletvekili Muhammet Balta yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını önceki dönem ilçe başkanı Fahrettin Uludağ yaptı. Daha sonra kürsüye gelen Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Orhangazi ve Bursa’da yapılan çalışmalar ile ilgili delegelere bilgi aktardı. Programda daha sonra sırasıyla Ak Parti il başkanı Ayhan Salman, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu başkanı Efkan Ala, AK Parti Genel Başkan yardımcısı Vedat Demiröz konuşma yaptılar.

    YENİ BAŞKAN GÖKHAN ULUSU

    Konuşmaların ardından AK Parti Orhangazi ilçe teşkilatının faaliyet raporu, hesap raporları ile tahmini bütçe görüşüldü. Ardından ise eski yönetimin ibrası oy birliği ile kabul edildikten sonra seçimler maddesine geçildi. Yapılan oylama sonrasında kongreye tek aday olarak giren Gökhan Ulusu, AK Parti’nin Orhangazi ilçe başkanı seçildi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow