hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orhangazi Belediyespor'da Renda'dan sezon değerlendirmesi

    Orhangazi Belediyesporda Rendadan sezon değerlendirmesi
    expand

    Orhangazi Belediyespor'da Renda'dan sezon değerlendirmesi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(BURSA),(DHA)

    Orhangazi Belediyespor Teknik Direktörü Serbet Renda, sezonu değerlendirerek "Yaklaşık 3 ay çalışma imkanı bulduğumuz genç oyuncularımıza BAL Ligi kalitesini aşılayıp onları kazandığımızı düşünüyorum. Bu süreçte gördük ki çok büyük paralar harcamadan da kendi öz çocuklarımızla rakiplerle başa baş mücadele edebiliyoruz" dedi.

    Bölgesel Amatör Lig 8'inci Grup'ta küme düşen Orhangazi Belediyespor'da Teknik Direktör Servet Renda sezonu değerlendirdi. 10'uncu hafta geldiğini hatırlatan teknik adam, genç oyunculara ve kendi kulüplerinden yetişen oyunculara güvendiklerini belirterek, sezon boyunca çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını aktardı. Ligin arasında 12 oyuncunun maddi imkansızlıktan dolayı çeşitli kulüplerle anlaştığını ve ikinci yarıya yalnızca 6 oyuncu ile başlayabildiklerini dile getiren Servet Renda, "İkinci yarının ilk maçı olan Gülbahçe deplasmanına 13 oyuncuyla gittik ve 1 kalecimiz vardı. Daha sonra kendi öz kaynaklarımızdan şehrimizin diğer amatör kulüplerinde oynayan genç oyuncuları takımımızı takviye ettik. Çok tecrübesiz ve genç bir kadroyla mücadele ettik. Yıldırım Belediyespor'un ligde iddiası kalmayınca otomatik olarak küme düştük" dedi.

    "GELDİĞİMİZDE KÖTÜ BİR NOKTADAYDIK"

    Teknik Direktör Servet Renda, göreve geldiklerinde hem sıralama hem de puan olarak kötü durumda olduklarını da belirterek, "Amacımız Orhangazi’nin gençlerini kazanmak ve onları en iyi şekilde antre etmekti. Yaklaşık 3 ay çalışma imkanı bulduğumuz genç oyuncularımıza BAL Ligi kalitesini aşılayıp onları kazandığımızı düşünüyorum. Bu süreçte gördük ki çok büyük paralar harcamadan da kendi öz çocuklarımızla rakiplerle başa baş mücadele edebiliyoruz. Aralarında çok büyük fark yok" ifadelerini kullandı.

    "SEZON BAŞI PLANLAMALARI YANLIŞ YAPILMIŞ"

    Servet Renda kendisine göre sezon başında yapılan planlama ve transfer politikasının yanlış olduğunu vurgulayarak, "Bundan dolayı takım ligde zor günler yaşadı. Nihayetinde sezonu genç oyuncularla tamamladık ve statü gereği zaten düşmüştük. Amacımız genç oyuncularımızı kazanmaktı ve bunu başardığımızı düşünüyorum. Bizleri görevde olduğumuz sürece yanımızda olan kulüp başkanımıza belediye başkanımız ve diğer yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni sezonda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Orhangazi Belediyespor'un güzel ve planlı bir şekilde sezona başlamasıyla çok daha başarılı olacağını ve tekrar eski günlerine dönebileceğini düşünüyorum. Kurumsal bir yapı oluşturularak başarılı olunacağı kanaatindeyim. İnşallah yeni sezonda herşey çok daha güzel planlanır ve Orhangazi Belediyespor eski günlerine döner" ifadelerini kulandı.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow