hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı oldu

    Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı oldu
    expand

    Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Orhangazi ilçesinde, 5 yıldır görev yapan Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz, Aydın Vali yardımcılığı görevine atanırken; Orhangazi’nin yeni kaymakamı Süleyman Özçakıcı oldu. 

    Orhangazi’ye 2015 yılında Kaymakam olarak atanan ve yaklaşık 5 yıldır Orhangazi Kaymakamlığı görevini sürdüren Dr.Yalçın Yılmaz, yeni açıklanan Kaymakam ve Vali yardımcılığı kararnamesi ile Aydın Vali Yardımcılığı görevine atandı. Aynı kararname ile Orhangazi Kaymakamlığı görevine ise yaklaşık 6 yıldır İzmir’in Balçova Kaymakamlığı görevini yürüten Süleyman Özçakıcı atandı.

    YENİ KAYMAKAM ÖZÇAKICI KİMDİR?

    1969 yılında Muğla Fethiye’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Fethiye’de tamamladıktan sonra 1990 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü bitirdi. 1992 yılında Kayseri’ye Kaymakam Adayı olarak atanan Özçakıcı, 1993 yılında İngiltere’de 8 ay süreyle yabancı dil eğitimi ile birlikte “İngiliz İdari Sistemi” üzerine inceleme yaptı. Sırasıyla Çardak Kaymakam Vekilliği, Kofçaz, Ekinözü, Karakoçan, Mecitözü Kaymakamlıkları Van Vali Yardımcılığı, Çarşıbaşı Kaymakamlığı, Giresun Vali Yardımcılığı ile Samandağ Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Süleyman Özçakıcı, İzmir Ekonomi Üniversitesinde Marka İletişimi Anabilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. 2014 yılından beri görev yaptığı Balçova Kaymakamlığı görevinden 14.07.2020 tarih ve 31185 sayılı resmî gazete de yayınlana mülki amirler atama kararnamesi ile Süleyman Özçakıcı Orhangazi kaymakamlığına atanmıştır. Süleyman Özçakıcı, İngilizce ve Almanca biliyor. 

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow