hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orhangazi TSO, zeytin logosu ve sloganını tanıttı

    Orhangazi TSO, zeytin logosu ve sloganını tanıttı
    expand

    Orhangazi TSO, zeytin logosu ve sloganını tanıttı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ(Bursa),(DHA)- ORHANGAZİ Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir süredir Orhangazi zeytini için yürütülen ve markalaşma konusunda önemli bir adım olan Zeytin Logosu ve Sloganı ile ilgili bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Orhangazi TSO 4.Grup Zeytinciler Meslek Komitesi tarafından sakallı tesislerinde düzenlenen ve Orhangazi'deki Zeytin Tüccarlarının katıldığı toplantıda logonun tanıtımı yapıldı, slogan ise Zeytinde Kalite Orhangazi'de olarak belirlendi.

    Orhangazi zeytininin tanıtımı, markalaşması için Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından başlatılan Zeytin Logosu ve Zeytin Sloganı'nın tanıtım toplantısı Sakallı Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Orhangazi TSO 4.Meslek Komitesi organizasyonu ile gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Orhangazi'de zeytin üretimi ve zeytin tüccarlığı yapan firma yetkilileri ile zeytincilerin temsilci kuruluşları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan 4.Meslek Komitesi başkanı Ender Teke markalaşma ve Orhangazi zeytininin öne çıkarılması amacı ile 4.Meslek Komitesi ve Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bir süredir bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, hedefimiz Orhangazi zeytininin tanıtımını sağlayabilmek dedi.

    ‘LOGO VE SLOGAN MARKA DEĞERİMİZİ ARTIRACAK’

    Daha sonra söz alan Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Erol Hatırlı, oda üyelerinin markalarının ülkemizin 81 ili ile birlikte Dünyanın bir çok ülkesinde market raflarında, sofralarda yer aldığını belirterek, bu da odamız ve ilçemiz ekonomisine ciddi katkı sağlıyor dedi. Orhangazi'de üretilen en kaliteli zeytininin yanı sıra en kaliteli işletmelere sahibiz. Bu işletmelerin sahipleri olarak tüm üyelerimizi kutluyorum. Sizlerin katkılarıyla ilçemizin marka değerini tüm yurtta ve hatta dünyada tanınır hale getirmek için ortak bir tasarım ile kalite algısını birleştirmek istedik. Gerçekleştirdiğimiz logo çalışmasıyla Orhangazi'yi üreticilerimizi, işletmelerimizi ve kent markalarımızı yer yönüyle temsil eden "Zeytinde Kalite, Orhangazi'de" sloganı ile logomuzu ortaya çıkardık dedi. Zeytin logosunun önemine vurgu yapan Hatırlı, tüm ambalajlarda, araçlarda, fuarlarda, yazılı, görsel ve benzeri çalışmalarda kendi markalarınızın yanında logomuzun da kullanılmasını bekliyoruz dedi. Konuşmaların ardından logo ve slogan tasarım çalışmasını yürüten firma yetkilisi Ali Peker, logo ve sloganın oluşumunu ve önemini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Programın son bölümünde Yalova Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü'ndan Gıda Mühendisi Dr.Yasin Özdemir bir sunum zeytin üretimi, zeytinin ihraç edilebilirliği ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow