hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orhangazi'de LGS öncesi okullar denetlendi

    Orhangazide LGS öncesi okullar denetlendi
    expand

    Orhangazi'de LGS öncesi okullar denetlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ,(Bursa),(DHA)-BURSA İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Sezer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ile birlikte deprem önlemleri kapsamında güçlendirme yapılacak okullar ile 20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı’nın (LGS) uygulanacağı okulları ziyaret etti. 

    Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Sezer Orhangazi’ye gitti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden Necdet Sezer, daha sonra ilçe milli eğitim müdürü Hüseyin Karatosun ve Milli Eğitim Şube Müdürü ile birlikte Orhangazi genelinde okulları gezdi.

    DEPREM ÖNLEMLERİ İNCELENDİ

    İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Sezer, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Karatosun ile birlikte önce deprem yönetmeliğine göre okullarda alınan tedbirleri inceledi.

    Ziyarette ayrıca İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Necdet Sezer, ilçe genelinde LGS sınavlarına ev sahipliği yapacak 14 Ortaokul binasını da gezdi. Sınav öncesinde alınan tedbirler ve diğer çalışmaları yerinde gören Milli Eğitim Müdür yardımcısı Sezer, öğrencilerin sınav öncesi ve sınav esnasında en ufak bir sorun yaşamadan sınavlarına girebilmeleri için tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow