hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Avdancık Köprüsü hizmete açıldı

    Avdancık Köprüsü hizmete açıldı
    expand

    Avdancık Köprüsü hizmete açıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tahsin AYDIN/BURSA,(DHA)- OSMANGAZİ Belediyesi tarafından Demirtaş Bölgesi ile Avdancık Mahallesi’ni birbirinden ayıran dere üzerine inşa edilen Avdancık Köprüsü, düzenlenen törenle açıldı. Açılışı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar gerçekleştirdi.

    Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Bölgesi ile Avdancık Mahallesi arasında yıllar önce tek yönlü olarak inşa edilen ve artan araç trafiğiyle birlikte ulaşımda sıkıntıların yaşanmasına neden olan mevcut köprünün yerine yeni ve modern bir köprü inşa etti. Mevcut köprünün hemen yanına inşa edilen Avdancık Köprüsü, 27 metre genişliğinde ve 20 metre uzunluğuna sahip. Her iki yönde 1.5 metre genişliğinde yaya yolunun da yer aldığı köprü, bağlantı yolları ile birlikte Avdancık ve Seçköy Mahalleleri ile Demirtaş Barajı çevresinde bulunan maden ocaklarına ait araçların oluşturduğu trafik sorununa çözüm getirdi.

    Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Avdancık Köprüsü’nün açılış töreninde yaptığı konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını ileterek başladı. Başkan Dündar, “Geçtiğimiz Cuma günü Bursa’mıza teşrif eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kente kazandırdığımız Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin resmi açılışını yaptı. Müzemizi gezen ve çok beğendiğini dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımız, yapmış olduğunuz tüm toplantılarda, törenlerde ve görüşmelerde benim selamımı Bursalı vatandaşlarımıza iletin dedi. Ben de Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını sizlere iletiyorum” dedi.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow