hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursa Belediyeler Birliği Yenişehir’de toplandı

    Bursa Belediyeler Birliği Yenişehir’de toplandı
    expand

    Bursa Belediyeler Birliği Yenişehir’de toplandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mine AK/YENİŞEHİR(Bursa),(DHA)-BURSA Belediyeler Birliği, 2022 yılının son aylık olağan encümen toplantısını Yenişehir’de gerçekleştirdi. Toplantıya başkanlık eden Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, birlik olarak aldıkları kararların Bursa için hayırlı olmasını diledi.

    Aylık olağan encümen toplantılarını her ay farklı bir ilçede gerçekleştiren Bursa Belediyeler Birliği’nin bu ayki toplantısı Yenişehir’de yapıldı. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Bursa Belediyeler Birliği Başkanı ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık katıldı.

    Encümen toplantısı sonrası konuşan Bursa Belediyeler Birliği Başkanı ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da ilçelerde yaptıkları toplantıların son derece verimli geçtiğini söyledi. Başkan Dündar, “Bursa Belediyeler Birliği olarak düzenlediğimiz aylık olağan encümen toplantılarından, 2022 yılı son encümen toplantısını, Yenişehir ilçemizde gerçekleştirdik. Birlik üyesi ilçelerimizde düzenlenen toplantılar vesilesiyle ilçelerimizi ziyaret etme fırsatı buluyoruz. Katılan belediye başkanlarımızla birlikte yapılan çalışmaları yerinde görüp inceleme imkânımız oluyor. Ayrıca önümüzdeki dönem yapılacak olan çalışmalarla ilgili de, karşılıklı görüş alışverişinde bulunma, bilgi ve tecrübelerimizi paylaşma imkânı buluyoruz. Encümen toplantılarımızın bundan sonra da farklı ilçelerimizde yapmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.(DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow