hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir Belediye Başkanı Aydın'dan 'su sorunu' açıklaması

    Yenişehir Belediye Başkanı Aydından su sorunu açıklaması
    expand

    Yenişehir Belediye Başkanı Aydın'dan 'su sorunu' açıklaması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlkay ALTAY/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA) - CUMHURİYET Halk Partisi Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı 61 köyde su sorunu var açıklamalarına yanıt veren Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, Kayışoğlu'nun bu noktada yanlış bilgilendirildiğini ifade etti.

    Mecliste, Yenişehir ilçesindeki 61 köyde su sorununun bulunduğuna yönelik açıklamaların olduğunu anımsatan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İlçedeki 61 köyde su sorununun bulunmadığını savunan Başkan Aydın, "Geçen yıl gaynı güzergahta olan 7 köyde Karaköy Dereköy, Kirazlıyayla, Süleymaniye, Yıldırım, Reşadiye köylerinde su sorunu BUSKİ tarafından çözüldü. Bu yatırımda 19 milyon lira civarında olan bir yatırımdır. İlçemizde 3 köyde su sorunu vardı. Bunlar da Fethiye, Aydoğdu ve Terziler mahalleleriydi. Fethiye, Aydoğdu mahallerinin sorunu çözülmüş durumda, Terziler'de ise çalışmalar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

    Başkan Aydın, CHP Milletvekili Kayışoğlu'nun yanlış yönlendirildiğini dile getirerek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve BUSKİ müdürlüğüne teşekkür etti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow