hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir'de akıllı duraklar vatandaşın kullanımına sunuldu

    Yenişehirde akıllı duraklar vatandaşın kullanımına sunuldu
    expand

    Yenişehir'de akıllı duraklar vatandaşın kullanımına sunuldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürhan ADANA/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA)- BURSA'nın Yenişehir ilçesinde 5 farklı noktada montajları tamamlanan akıllı duraklar vatandaşların hizmetine açıldı.

    Vatandaşların araç bekleme sürelerini konforlu ve modern bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla yeni Devlet Hastanesi, Heykel Meydanı, Yenimahalle, Akçeşme İlkokulu ve Atakent Sitesi bekleme duraklarının akıllı duraklar yerleştirildi. 18 metrekare kullanım alanına sahip akıllı duraklarda, otomatik kapı, ısıtma ve soğutma sistemli klima, kitaplık, engelli vatandaşların akülü araçları için ücretsiz şarj, cep telefonları ve tabletler için ücretsiz şarj, televizyon ve güvenlik kameralarının bulunduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bedel, "Vatandaşlarımızın konfor ve güvenliği için tüm detaylar düşünüldü" dedi.

    Belediye Başkan Yardımcıları Sinan Yaşar ve Kamuran Toraman'la birlikte açıklama yapan Bedel, akıllı durakları kuran firma yetkilisi Hakan Emre'ye teşekkür plaketi sundular. Bedel, ilçenin 4 ayrı noktasına daha akıllı durak kurma çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow