hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yenişehir'de yeni yılda belediyenin ücret tarifesine zam yok

    Yenişehirde yeni yılda belediyenin ücret tarifesine zam yok
    expand

    Yenişehir'de yeni yılda belediyenin ücret tarifesine zam yok

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Gürhan ADANA/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA)- BURSA Yenişehir Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Davut Aydın başkanlığında toplandı. Toplantıda, 2020 yılında vatandaşların belediyeden alacakları çeşitli hizmetlerin ücretlerine zam yapılmaması kararı onaylandı.

    Belediye Başkanı Davut Aydın, vatandaşın belediyeden aldığı hizmetleri içeren ücret tarifesinde herhangi bir zam kararı almadıklarını açıkladı. Aydın, "Mezbahada küçük ve büyükbaş hayvan kesim ücretleri, Fen İşleri Müdürlüğümüzün iş makinelerinin kiralanması ücreti, İmar Müdürlüğü'nden alınan yapı denetim izin ve ruhsatlarıyla oturma izni ücretleri, Belediyemiz Spor Kompleksi'nde spor alanları ve aletlerinin kullanılması ücretleri ve Kültür Sitesi'ni çeşitli etkinlikler için kiralama ücretleri yeni yılda değişmeyecek" dedi. Başkan Aydın, vatandaşların söz konusu hizmetleri 2019'daki ücretler karşılığında almayı sürdüreceklerini kaydetti.

    KADIN ÜYELERE ÇİÇEK SUNULDU

    Başkan Aydın, toplantının sonunda Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 85'inci yıldönümü nedeniyle kadın belediye meclis üyelerine çiçek takdim etti. Başkan Aydın, "Yuvamızı şekillendiren, evlatlarımızı yetiştiren kadınlarımızın hayatın her alanında aktif olarak yer almaları için Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde dünyada ilk kez Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 85'inci yıldönümüyle, 5 Aralık tarihinin Dünya Kadın Hakları Günü olarak ilan edilişinin yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı.

    Başkan Aydın, son yerel seçimlerde belediye meclis üyesi seçilen Nilüfer Şahin, Rabia İlknur Çelebi, Şafak Erdem ve Şadiye Korkmaz'ı tebrik ederek çiçek takdim etti. Aydın, "Aramızda bulunmanızdan ötürü gurur ve memnuniyet duyuyoruz" diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow