hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz’dan Bursaspor forması

    Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz’dan Bursaspor forması
    expand

    Yıldırım Belediye Başkanı Yılmaz’dan Bursaspor forması

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Halil ÖZÇOBAN/BURSA,(DHA)-BURSA'da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilen çekilişte ‘Bursaspor-1922 Konyaspor’ maçının sonucunu doğru tahmin eden taraftarlara Bursaspor forması hediye etti.

    Yıldırım Belediyesi, şehrin en önemli marka değeri Bursaspor'a destek vermeye devam ediyor. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Türkiye Kupası'nda oynanan ‘Bursaspor-1922 Konyaspor’ maçının skorunu doğru tahmin eden takipçilerine ‘Bursaspor’ forması hediye etti. Başkan Yılmaz’ın “Facebook, Twitter ve İnstagram” hesabı üzerinden gerçekleştirilen çekilişe taraftarlar büyük ilgi gösterirken, çekiliş sonucunda 15 kişi yeni sezon forması ve atkısı kazandı.

    ŞEHRİMİZİN SEVDASI BURSASPOR

    Başkan Oktay Yılmaz, kazanan takipçileri Yıldırım Belediyesi’nde ağırlayarak hediyelerini verdi. Bursaspor’a her alanda destek verdiklerini dile getiren Başkan Yılmaz, “Şehrimizin en önemli markası, çocukluğumuzun hayalleri ve bir şehrin sevdası Bursaspor’umuzu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Bursaspor, Bursa'da yaşayan herkesin, her kesimin takımıdır. Şampiyon olduğumuz sezonda birlikteliğimizle elde ettiğimiz başarıyı herkese göstermiştik. Şimdi arzu etmediğimiz bir yerdeyiz. İnşallah bu sene el birliği ile ait olmadığımız bu ligden çıkarak eski güzel günlere kavuşacağız. Ben bu vesileyle çekilişimize katılarak forma ve atkı kazanan şanslı taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Bursaspor’umuzun forma ve atkılarını güzel günlerde kullansınlar. İnşallah sezon sonunda hak ettiğimiz Süper Lig’e döndüğümüzde formalarımızla bu coşkuyu hep birlikte kutlarız” diye konuştu.

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow