hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Biga Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

    Biga Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı
    expand

    Biga Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi imzalandı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇANAKKALE'nin Biga ilçe Belediyesi ve Biga Kent Hizmetleri A.Ş. ile Hak-İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet-İş Sendikası arasında kabul edilen toplu iş sözleşmesi imzalandı.

    Biga Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi imza töreni için belediye çalışanlarının katılımıyla program düzenlendi. Programa, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Belediye Başkan Yardımcıları Nazım Hikmet Keskiner ve Sıtkı Keçeci, Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz, İl Başkan Yardımcısı Davut Aydın ve belediye çalışanları katıldı. Zam oranının açıklanması ve toplu iş sözleşmesinin imzalanmasıyla işçilerde büyük bir sevinç yaşandı.

    'SİZ VARSANIZ BİZ VARIZ, SİZ VARSANIZ BİGA BELEDİYESİ VAR'

    Biga Belediyesi çalışanlarına, ‘çok kıymetli ailem’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Erdoğan, “Belediyecilik hizmetlerinde nasıl hak, hakkaniyet, adalet ölçülerini gözetiyorsak çalışanlarımızın da emekleri karşılığında alacağı ücretler konusunda da sendikamızla masaya oturduk artı ve eksi olan yönlerini konuştuk. Hakkınız ve eksik olan ne varsa hepsini sözleşmeye dahil ettik. Siz varsanız biz varız, siz varsanız Biga Belediyesi var anlayışıyla inşallah bu sözleşmeye imza atıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Bizler Biga’nın hizmetkarıyız. Hak ve doğru olan işleri hep birlikte yapacağız. Görev sürelerimiz bittiği zaman da hep birlikte biz Biga’ya hizmet ettik, bu çorbada bizim tuzumuz var diyeceğiz. Ülkemizin son günlerde yaşadığı deprem ve çığ felaketleri ile uçak kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

    Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz ve Hizmet-İş Sendikası Çanakkale İl Başkanı Vedat Yılmaz tarafından toplu iş sözleşmesi imzalandı. Karşılıklı plaket takdimi ve aile fotoğrafı çekilmesinin ardından program sona erdi.

    BİGA, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow