hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Biga İlyas Bayram Stadyumu tribünü yenileniyor

    Biga İlyas Bayram Stadyumu tribünü yenileniyor
    expand

    Biga İlyas Bayram Stadyumu tribünü yenileniyor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇANAKKALE'nin Biga ilçe Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlyas Bayram Stadyumu kapalı tribününün yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

    Biga'da 1970 yılında inşa edilen ve daha sonraki yıllarda üzeri kapanan İlyas Bayram Stadyumu tribünü yıkım çalışmalarında sona gelindi. Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Celal Avcı’dan proje ve çalışmalar hakkında bilgi alarak, stadyumu gezdi. Stadyumdaki incelemenin ardından açıklamalarda bulanan Başkan Erdoğan, "Yarım asrı bulan köklü tarihi ve binlerce dev maça ev sahipliği yapan İlyas Bayram Stadyumu’muzun tribünlerinin yenileme çalışmalarına 'Bismillah' dedik. Söz verdiğimiz gibi Biga’mızdaki tüm spor tesislerimizi bir bir yeniliyoruz. Biga’mıza kalıcı eserler kazandırıyoruz. Yenilenecek olan stadımız Biga’mıza, tüm spor camiamıza, takımlarımıza ve sporsever misafirlerimize şimdiden hayırlı olsun" dedi.

    Yeni tribün inşaatı, 13 Ekim 2020 tarihinde yapılacak ihalenin ardından başlayacak ve 6 ayda tamamlanacak. İlyas Bayram Stadyumu, 2 bin kişi kapasiteli kapalı tribün, 4 soyunma odası, 2 hakem odası, eşgüdüm toplantı odası ve çok amaçlı odalara sahip olacak.

    ÇANAKKALE, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow