hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Erdoğan ve Çolak, Biga'daki çevre yollarında inceleme yaptı

    Erdoğan ve Çolak, Bigadaki çevre yollarında inceleme yaptı
    expand

    Erdoğan ve Çolak, Biga'daki çevre yollarında inceleme yaptı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇANAKKALE'nin Biga ilçesi Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan ve Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak, ilçeyle bağlantılı çevre yollarında incelemelerde bulundu.

    Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı ziyaret etti. Ziyarette, Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nün Biga ilçesi sınırları içerisinde kalan alanlardaki durak, sinyalizasyon sistemi ve kavşaklarla iligili fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından Başkan Bülent Erdoğan, Müdür Turgay Çolak beraberinde AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin ile ilçeyle bağlantılı Bandırma Caddesi ve Biga-Çan çevre yollarının Hamdibey, Şirintepe Mahallesi Kırlar Mevkii ve Yeniceköy Mahallesi noktalarında incelemelerde bulundu.

    İncelemenin ardından konuşan Başkan Erdoğan, "Bursa Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü’nün Biga’mızdaki sorumluluk alnında kalan kısımlarında durak, sinyalizasyon sistemi ve kavşak konularında çalışmalarını dinledik ve taleplerimizi ilettik. Müdürümüz ile fikir alışverişinde bulunarak sorunlar ile ilgili çözüm önerilerimizi değerlendirdik. Biga’mızın çevre yolları daha güvenilir ve rahat hale geldi ve gelmeye devam ediyor. Müdürümüze, ilçemize yaptıkları ve yapacakları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim" dedi.

    Safiye TARI GÜNER/BİGA(Çanakkale), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow