hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çan Esnafı İndirimli Alışveriş Günleri sona erdi

    Çan Esnafı İndirimli Alışveriş Günleri sona erdi
    expand

    Çan Esnafı İndirimli Alışveriş Günleri sona erdi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇANAKKALE'nin Çan ilçesinde Belediye ana sponsorluğunda gerçekleşen Çan Esnafı İndirimli Alışveriş Günleri sona erdi.

    Çan Belediyesi ana sponsorluğunda, ilçe esnaflarının kazanç sağlayarak, yerel ekonomiyi canlandırma ve halkın hoş zaman geçirmesi amacıyla Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın talebi üzerine gerçekleştirilen Çan Esnafı İndirimli Alışveriş Günleri, 3 gün boyunca ilçeye renk kattı.

    Çeşitli sokak etkinliklerinin yanı sıra konserlerin de düzenlendiği Çan Esnafı İndirimli Alışveriş Günleri’nin final programında sahne alan Çan Francisco Karadem & Grup Ezgi, Şahin Karademir, Ozan Karademir ve Özgür Başaran söyledikleri birbirinden güzel parçalarla Çan halkına unutulmaz bir gece yaşattı.

    İndirimli Alışveriş Günleri’nin son etkinliğinde vatandaşlar ile bir araya gelen Çan Belediye Başkanı AK Partili Abdurrahman Kuzu, hem vatandaşların hem de esnafın İndirimli Alışveriş Günleri’ne sahip çıktığını ve keyif aldığını belirterek, "İnşallah bundan sonra belirli aralıklarla bunu yapacağız. Çünkü bu faaliyetin karşılığının olduğunu gördük ki, esnafımız da memnun. Ben o anlamda esnafımıza teşekkür ediyorum. Herkes dükkanını açtı, ciddi bir indirim yaptı. İnşallah dediğim gibi bundan sonraki zaman dilimlerinde de belirli aralıklarla bu etkinliğimiz devam edecek” dedi.

    ÇAN, (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow