hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Öğrenciler, 'Kitap Kumbaram' projesiyle kitap sahibi oldu

    Öğrenciler, Kitap Kumbaram projesiyle kitap sahibi oldu
    expand

    Öğrenciler, 'Kitap Kumbaram' projesiyle kitap sahibi oldu

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde, 'Kitap Kumbaram' projesi kapsamında, 320 öğrenci karton kumbaralarda biriktirdikleri paralar ile kitap sahibi oldu.

    Gelibolu ilçesinde 75'inci Yıl İlkokulu tarafından, kitap okuma alışkanlığı ve tutumlu olmaları için, 'Kitap Kumbaram' projesi başlatıldı. 2 ay devam eden proje süresince 1'inci ve 2'nci sınıftan 320 öğrenci, kendilerine dağıtılan karton kumbara içinde para biriktirdi. Geçtiğimiz günlerde sona eren projenin ardından, 75'inci Yıl İlkokulu spor salonunda açılan stantlarda çeşitli okuma kitapları satışa sunuldu. Karton kumbaralarında biriktirdikleri paralar ile 320 öğrenci stantlardan seçtikleri kitapları satın aldı.

    Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Karaca ve Şube Müdürü Ahmet Can, öğrencilerle bir araya geldi. Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Karaca, "Öğrencilerimiz bu birikimleriyle sorumluluk bilinci kazanıp, istedikleri kitapları aldı. Öğrenciler bu projeyle hem tutumlu olma hem de kitap okuma alışkanlığı kazanmış olacaklar" dedi.

    Doğan ZELOVA/GELİBOLU(Çanakkale), (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow