hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz: Lapseki'yi, halk ile beraber yönetiyoruz

    Başkan Yılmaz: Lapsekiyi, halk ile beraber yönetiyoruz
    expand

    Başkan Yılmaz: Lapseki'yi, halk ile beraber yönetiyoruz

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇANAKKALE'nin Lapseki ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, 'Halk Günleri' buluşmasında vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini dinliyor. Başkan Yılmaz, bu sayede Lapseki'yi, ilçe halkıyla birlikte yönettiklerine dikkat çekti.

    Lapseki ilçesinde, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, AK Parti'den tekrar Belediye Başkanı seçilen Eyüp Yılmaz, yeni belediye hizmet binasında Çarşamba günleri 'Halk Günleri' buluşmasını başlattı. Başkan Yılmaz, halk gününde makamında kabul ettiği vatandaşların istek, talep ve şikayetlerini dinliyor, gelen talepleri not alıyor.

    'VATANDAŞIMIZ GELİP DERDİNİ BİREBİR ANLATIYOR'

    'Halk Günü'nde, vatandaşların derdini anlatma fırsatı bulduğunu belirten Başkan Eyüp Yılmaz, "Vatandaşımız gelip dertlerini birebir anlatıyor. Şikayetlerini, kendileriyle ilgili özel taleplerini dinliyoruz ve elimizden geldiğince çözüme kavuşturuyoruz. Vatandaştan da olumlu tepkiler alıyoruz. Bizim açımızdan da iyi oluyor. Vatandaşla hem sohbet ediyoruz, hem dertlerini dinliyoruz, hem de çözüm bulmaya çalışıyoruz. Kimisine anında çözüm üretiyoruz, kimisinin de zaman içerisinde taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Önemli şikayetlerden de kendimize ders çıkarıyoruz. Bunlar çok önemli. Eksikliklerimiz oluyor, zaman zaman yanlışlarımız da oluyor. Bunlardan dönebilmek için vatandaşlarımızın bize getirdiği önerileri dinliyoruz ve faydasını görüyoruz" diye konuştu.

    Orhan AKTUĞ/LAPSEKİ(Çanakkale), (DHA)

    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow