hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Başkan Yılmaz'dan, şampiyon sporcuya destek

    Başkan Yılmazdan, şampiyon sporcuya destek
    expand

    Başkan Yılmaz'dan, şampiyon sporcuya destek

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÇANAKKALE'nin Lapseki ilçe Belediye Başkanı AK Partli Eyüp Yılmaz, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde kendi yaş kategorisinde 2'nci olan Salih Şener'e (21), gerekli desteği vereceklerini belirtti.

    Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmeleri geçtiğimiz hafta sonu Antalya'nın Manavgat ilçesinde 65 kategoride 800'den fazla sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi. Lapsekili Salih Şener, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde kendi yaş kategorisinde 2'nci oldu. Şener, başarısını ziyaret ettiği Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ile paylaştı.

    Antalya'da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde ikinci olduğunu belirten Salih Şener, "Fakat, bir ay içerisinde yapılacak değerlendirmeler sonucunda birinciliğin tarafıma devredilmesi söz konusu olabilir. Bir doping değerlendirmesi olacak. Buna rağmen her iki durumda da Çanakkale’yi yurt dışında temsil etme vizesini elde ettim. Sağ olsun Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz bana destek olma sözü verdi. Kazandığım başarılar dolayısıyla da tebrik etti. 2018 yılında da Türkiye ikinciliği ve Avrupa yedinciliği elde ettim. Bana verilecek destek ve imkanlarla daha da iyi bir konuma erişeceğime inanıyorum. Beni bu mücadelemde yalnız bırakmayan Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

    Salih Şener'in büyük başarılara imza atarak, Lapseki ilçesinin adını duyurduğunu belirten Başkan Eyüp Yılmaz, Salih Şener'in Avrupa'da gerçekleşecek müsabakalarda daha iyi neticeler alacağına belirterek, "Kendisine başarılar diliyoruz. İlçemiz adına spor dalında büyük bir değer. Önünde güzel bir spor kariyeri var. Kendisi çok çalışkan ve başarılı bir sporcu. Yerel yönetim olarak Salih Şener'e sahip çıkacağız" diye konuştu.

    Orhan AKTUĞ/LAPSEKİ(Çanakkale), (DHA)
    FOTOĞRAFLI

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow